Saskia PDF

4,95 kosten zolang de voorraad strekt! De Zaak, opgericht saskia PDF 1988 te Groningen, heeft naam gemaakt met grote auteurs zoals Louise Hay, Marianne Williamson en Helen Purperhart. Het werd voor ons tijd om ons werk over te dragen aan de volgende generatie’, aldus uitgever Maja Hamoen.


De overname is per 1 juli van kracht en betreft alle activiteiten en de volledige backlist zonder personeel. Wij van Uitgeverij de Zaak zijn heel blij dat ons fonds, met al die prachtige, verlichte ideeën, wordt voortgezet. Als je je afvraagt waarom je een bepaalde ziekte of symptoom hebt, vind je in dit boekje mogelijk een antwoord. We kunnen kiezen voor helende gedachten van liefde, vrede, vreugde en zelfwaardering. Elke tekening in dit boek zegt meer dan duizend woorden. Ze verdiept je inzicht en relativeert je problemen. Het had me geholpen te beseffen dat er een weg is die je brengt naar het kostbaarste dat je hebt: jezelf.

Helpt bij het soepel en sterker maken van het lichaam en is niet prestatiegericht. Het gaat om de concentratie en de bewustwording van je bewegingsmogelijkheden. Kinderen kunnen er vanaf 8 jaar zelfstandig mee aan de slag. Ze ervaren wat gedachten, beweging, aanraking en zintuiglijke prikkels doen met het ritme van de adem.

Leuk om te doen, herstelt de energiebalans en vergroot het concentratievermogen. Voel jij je weleens een stijve plank, wil je beter slapen of vind je het gewoon fijn om lekker te bewegen? Dan is dit kleurige boek iets voor jou! Er staan oefeningen in die je gezond, gelukkig en relaxed maken. Lees het gratis e-book Ontdek je superkracht! Dit werkt het beste op uw pc. Yogapret voor kinderen vanaf 3 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Een fijne manier om de coördinatie, concentratie en het zelfvertrouwen te vergroten! Helpt bij het vinden van rust en ontspanning, De kaarten zijn op de eerste plaats bedoeld om plezier te beleven en zijn niet prestatiegericht. Ik ben dol op het leven! Ik kijk uit naar ieder nieuw moment. Faire un don à l’odyssée !